Θερινό Διαδικτυακό Σχολείο της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (με έμφαση στον Κορωνοϊό), 29 – 30 Αυγούστου 2020

Η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, διοργανώνει και φέτος το 7° Θερινό Διαδικτυακό Σχολείο, το οποίο στην ουσία θα αποτελέσει μια προσαρμοσμένη έκδοση της φυσικής μας συνάντησης καθώς η διασφάλιση της δημόσιας υγείας παραμένει κύριος και βασικός στόχος για όλους.

Το Θερινό Διαδικτυακό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί στις 29 – 30 Αυγούστου 2020.

Το θέμα του Θερινού Διαδικτυακού Σχολείου, είναι συνυφασμένο με την επικαιρότητα καθώς ο κεντρικός του άξονας θα είναι «η προσέγγιση αλλά και η συμβολή της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του Covid-19».

Η Οργανωτική και Εκπαιδευτική Επιτροπή του θερινού Διαδικτυακού Σχολείου, καλεί όλους τους συναδέλφους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ώστε με την συμμετοχή τους ως ομιλητές να προβάλλουν τα περιστατικά που αντιμετώπισαν στα ιατρεία τους, να εξετάσουν την Δ/Δ των οξέων συμπτωμάτων του αναπνευστικού, να κάνουν ανασκοπήσεις από την Διεθνή Βιβλιογραφία αλλά και να εκθέσουν τις θέσεις τους και τους προβληματισμούς τους για τον Covid-19.

Για τον καλύτερο συντονισμό και έγκαιρο προγραμματισμό θα ήταν χρήσιμο να μας αποστείλετε την εκδήλωση ενδιαφέροντος σας, είτε για την παρουσία σας ως ομιλητές είτε για την παρακολούθηση του Θερινού Διαδικτυακού Σχολείου, το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουλίου 2020.

Είναι σαφές ότι το επερχόμενο θερινό σχολείο θα προσφέρει μία πρωτόγνωρη διεπιστημονική εμπειρία τα εργαλεία της οποίας θα είναι πολύτιμα σε όλους καθώς η πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα η παγκόσμια κοινότητα και που αφορά στην πανδημία είναι μεγάλη.

Για την σύνδεση με την πλατφόρμα είναι απαραίτητο το laptop, internet, ακουστικά και κάμερα.

Επικοινωνία 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Ε.Ε.Ο.Ι. στο τηλέφωνο: 2108237771 ή να αποστέλλουν το μήνυμα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ira[at]aueb.gr.

Πηγή: www.homeopathy.gr